Tue nuorisoa!

Urheiluharrastus antaa nuorille tärkeitä eväitä liikunnalliseen elämään. Vaikka kaikista ei huippu-urheilijoita tulekaan, nuorena harrastettu urheilu antaa hyvän pohjan terveelle elämälle.

Haluatko olla mukana tukemassa Pirkka-Melojat ry:n nuorisotoimintaa? Voit lahjoittaa haluamasi summan seuran tilille FI69 5730 0821 2258 40 viitteellä "Nuorisotoiminta". Lahjoittamasi summa käytetään lyhentämättömänä nuorten urheilijoiden harrastukseen.

Yrityksillä on mahdollisuus tukea nuorisotoimintaa hankkimalla nimikkomeloja tai nimikkokajakkeja. Nuorten melan saa hankittua yrityksen mainoksilla 200€ tuella ja nuorisokajakin yrityksen mainoksilla 600€ tuella. Kajakki on mahdollista hankkia myös kokonaan yrityksen väreihin maalattuna. Tuki myös miehistökajakkien hankintaan on tervetullutta, näistä sovimme erikseen tapauskohtaisesti. Toimintaamme tukevien yritysten henkilöstölle järjestämme mielellämme mahdollisuuden melonnan kokeiluun. Jos kiinnostuit, ota yhteyttä Ilpo Niemiseen, ilpo.nieminen(ät)gmail.com.