EMG2023 Kaukajärvellä 6.-9.7.2023 - ilmoittautuminen auki huhtikuun loppuun

23.3.2023

Tampere isännöi European Masters Games 2023 suururheilutapahtumaa!

Tampereesta tulee jälleen kansainvälisen urheilutapahtuman näyttämö, kun European Masters Games valloittaa ensi kertaa Suomen. Euroopassa jo viidettä kertaa järjestettävän tapahtuman kilpailuohjelma sisältää 29 lajia, joissa kilpaillaan aikavälillä 26.6.– 9.7.2023.

Tapahtuma tarjoaa aikuisurheilijoille mahdollisuuden kilpailla suosikkilajeissaan ja mahdollisuuden tutustua tapahtumassa lajitovereihin. Tapahtuma on todellinen urheilufestivaali, joka korostaa ystävyyttä, intohimoa ja inspiroi kehittymään hyvinvointia edistävässä urheilyhteisössä. European Masters Games antaa mahdollisuuden menestymiseen niin harraste- kuin ammattilaistasolla.

Tampereelle odotetaan 7500 aikuisurheilijaa ympäri maailmaa tukijoukkoineen. Kaupunki tarjoaa ainutlaatuiset lajiolosuhteet vahvalla seurayhteistyöllä. Mukana on yli 30 tamperelaisseuraa, jotka mahdollistavat tämän suurtapahtuman kilpailujen toteutuksen ammattimaisesti monien sarjojen ja ikäluokkien kautta. EMG:n kaikkiin urheilutapahtumiin on yleisöllä vapaapääsy.

Pirkka-Melojat, yhdessä Tampereen Vihurin kanssa on mukana järjestämässä ratamelonnan lajikilpailuja tapahtumaan ajalla 6.7.-9.7.2023


Ilmoittautuminen kilpailuihin auki huhtikuun loppuun. Ilmoittautuminen: https://www.emg2023.fi/fi/osallistuminen/ilmoittaudu/ 

EMG2023 urheilutapahtumien lisäksi paljon oheisohjelmaa, tutustu EMG2023 sivuihin ja laita sosiaalisessa mediassa seurantaan. 

https://www.emg2023.fi/fi/