Suomisport käyttöön seuran toiminnnassa

9.6.2023

Olemme seurassamme siirtymässä uuteen aikakauteen ja otamme käyttöömme Suomisportin, jonka avulla sporttiarkeen liittyvien asioiden hoitaminen helpottuu huomattavasti! Jatkossa esim. maksaminen ja ilmoittautuminen onnistuvat helposti palvelun ja erityisesti sen mobiilisovelluksen kautta.  Suomisportin avulla varmistamme, että jäsenhallintamme on yhdistyslain mukaista ja tietoturva on kunnossa. Suomisportia kehittää Suomen Olympiakomitea ry yhteistyössä Vincit Oyj:n kanssa.

 

Sujuvasti liikkeelle

Jotta pääsemme sujuvasti liikkeelle uuden palvelun käyttöönotossa, pyydämme jokaista jäsentä huolehtimaan seuraavat asiat kuntoon:

1.   Lataa Suomisportin mobiilisovellus ja luo oma Sporttitili (jos sinulla ei sitä jo ennestään ole): Tarvitset sovellusta varten puhelinnumeron, joka voi vastaanottaa tekstiviestejä, sillä kirjautuminen tapahtuu aina tekstiviestillä saapuvan kertakäyttöisen numerokoodin avulla.
Sovellus ohjaa Sporttitilin luomisessa askel askeleelta.


2.       Jos sinulla ei ole mahdollisuutta ladata mobiilisovellusta, voit luoda Sporttitilin netissä menemällä osoitteeseen https://www.suomisport.fi > Kirjaudu > lisää sähköposti tai puhelinnumero > lähetä minulle kertakirjautumiskoodi. Tämän jälkeen palvelu ohjaa oman Sporttitilin luontiin.

 

Mikä on Sporttitili? Jokainen seuran jäsen, ja alaikäisen huoltaja, tarvitsee oman Sporttitilin. Kaikki tieto henkilön omasta toiminnasta kertyy hänen omalle tililleen. Suomisportin käyttö alkaa aina omalta Sporttitililtä, johon kirjaudutaan omalla puhelinnumerolla tai sähköpostiosoitteella. Salasanaa ei ole, vaan palvelu lähettää kertakirjautumiskoodin jokaisen kirjautumisen yhteydessä. Henkilö kirjautuu aina omalle tililleen, josta lähtee käyttämään palveluita omasta tai jonkun toisen puolesta (esim. huollettava tai oma lapsi). Sporttitililtä henkilö hoitaa maksut ja ilmoittautumiset sekä näkee kaikki omat tapahtumat ja treenikalenterin. Myös seuran lähettämät viestit näkyvät Sporttitilillä.

 

Jäsenmaksujen maksaminen jatkossa

Olemme muodostaneet palveluun jäsenluokat. Jäsenluokat ja niihin liittymislinkit ovat seuran nettisivuilla, Jäseneksi -sivuilla. Jäseneksi -osiossa nähtävillä myös esimerkkejä, mitkä voivat helpoittaa jäsenluokan valintaa. 

Jäsenmaksu osoitetaan jatkossa jäsenille suoraan palvelussa. Omat avoimet maksut näkyvät Sporttitilillä, jonka kautta ne pääsee maksamaan suoraan. Laskuja ei enää lähetetä.

Jäsenmaksulla tuet seuran toimintaa!

 

Apua Sporttilin luomiseen ja jäsenluokkaan liittymiseen saat tulevana viikonloppuna Häme-Regatan aikana Kaukajärven rannassa, lauantaina klo 9-18 ja sunnuntaina klo 9-15. Jäsensihteeri on käytettävissä koko viikonlopun ajan, voit myös soittaa tai laittaa viestiä, mikäli et pääse paikanpäälle.

 

Seuran muut tapahtumat jatkossa

Seuran muihin tapahtumiin ilmoittautuminen (esim. melontakoulut) hoidamme jatkossa Suomisportin kautta. Johtokunta miettii myös kauden päätöstilaisuuksiin ja muihin ilmoittautumista palvelun kautta, mutta asiasta tiedotetaan lisää jatkossa. Näihin tapahtumiin ilmoittaudutaan tapahtuman linkin kautta.


Ohjeita Suomisportin käyttöön löydät: Suomisport

Ongelmatilanteissa ota yhteyttä seuran puheenjohtajaan tai jäsensihteeriin. 

Suosittelemme lukemaan Jäseneksi -sivuston, jossa myös esimerkkejä eri jäsenluokista.